Old and New NKOTB

This morning I woke up, opened my email and found one of the weirdest things in the last couple of years..

New Kids On The Block is reunited!

This is so unreal. Mengingat hits mereka sangat legendary dulu (Step By Step, Tonight, Hanging Tough, Please Don’t Go Girl, etc), gue ngga bisa ngebayangin how they would perform it again now with those mature and dandy look.

Mereka juga bilang bakal ngeluarin album baru dan then tur konser internasional di musim gugur nanti. Gile aje, udah umur brapaan tuh.. and apa kaga aneh ya kalo masih ngebawa nama KIDS di nama grupnya. Mebbe mereka perlu consider untuk ganti nama yang lebih cocok, kayak misalnya:
– New Grownups On The Block
– New Old Kids On The Block
– New Un-kids On The Block
– Old Kids On The Block
– Used To Be New Kids On The Block
– New Not-Wanting-To-Give-Up Kids On The Block
– New Lets-See-If-We-Can-Still-Make-Million-Dollars-Again Kids On The Block

Ada usulan nama lain?

Leave a Reply to dy Cancel reply

  1. oops actually i don’t know this band, hmm i think the name of the band shud be

    ‘The Big Kids Made a Blog’

    😛

    anyway, thanks for visiting my blog, so , how to get the anti-jomblo solution ? hehe^^

  2. well gue rasa bukan cuma NKOTB doang yang kaya gitu. BSB alias backstreet boys juga gitu. beberapa personel mereka udah merite tapi mase aja mau di panggil backstreet boys. kaya scene-scene di film yang menampilkan adegan anak kecil yang dapet hukuman gak boleh pegi ke mana-mana lalu nyari jalan belakang sebagai solusi (break the rule)